Advertisement

Πεθανε Η Φιλιω Πυργακη : Στα γλέντια τραγουδούσε από τα 14 της.

Πεθανε Η Φιλιω Πυργακη : Στα γλέντια τραγουδούσε από τα 14 της.. Την είδηση για τον θάνατό της, κοινοποίησε η τραγουδίστρια μαρία γιαννακά, με ανάρτησή της στο facebook. Έχει ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο μεταδίδοντας το νεοδημοτικό τραγούδι. Λίγα λόγια για τη φιλιώ πυργάκη. Καλό ταξίδι φιλιώ πυργάκη», έγραψε στο facebook. Η φιλιώ πυργάκη γρήγορα αναγνωρίστηκε στον χώρο του δημοτικού τραγουδιού, ενώ έχει συνεργαστεί με μεγάλους καλλιτέχνες και σπουδαίους μουσικούς.

Η φιλιώ πυργάκη είχε γεννηθεί στον ασπρόκαμπο κορινθίας το 1939. Καλό ταξίδι φιλιώ πυργάκη», έγραψε. Τότε η φιλιώ πυργάκη δεν είχε βρει το κουράγιο να παρευρεθεί στην κηδεία του άντρα της, που ήταν το άλλο της μισό για περισσότερα από πενήντα χρόνια. Ύστερα από ένα ατύχημα που είχε μετακόμισε στην αθήνα, όπου παρουσιάστηκε στη δισκογραφική εταιρία columbia, με την. Ο πρώτος της δίσκος βγήκε το 1967 και.

Zhtu04had70vrm
Zhtu04had70vrm from www.mymoschato.gr
Πέθανε σε ηλικία 82 ετών η μεγάλη κυρία του δημοτικού τραγουδιού φιλιώ πυργάκη. Σταθερή στο δημοτικό τραγούδι και χαλκέντερη ξενύχτισσα, δέχτηκε τον m.hulot στο σπίτι της στις λιβανάτες και του μίλησε για την περιπλάνησή της. Η φιλιώ πυργάκη είχε γεννηθεί στον ασπρόκαμπο κορινθίας το 1939. Την είδηση για τον θάνατό της, κοινοποίησε η τραγουδίστρια μαρία γιαννακά, με ανάρτησή της στο facebook. «έφυγε» η τραγουδίστρια θρύλος των πανηγυριών. Πέθανε σε ηλικία 82 ετών η σημαντική εκπρόσωπος του δημοτικού τραγουδιού, φιλιώ πυργάκη, η οποία τα τελευταία χρόνια έδινε μάχη με τον καρκίνο. Η φιλιώ πυργάκη γεννήθηκε στον ασπρόκαμπο κορινθίας το 1939 και τραγουδούσε σε γλέντια από την ηλικία των 14 ετών από το 1953. «αντίο στην μεγαλύτερη δημοτική φωνή….

Η φιλιώ πυργάκη έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών.

Καλό ταξίδι φιλιώ πυργάκη», έγραψε. Η φιλιώ πυργάκη έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια, ενώ τον περασμένο μάιο έχασε τον σύζυγό της, για τον ίδιο λόγο. 'έφυγε πριν λίγες ώρες από τη ζωή η μεγάλη φωνή της δημοτικής μας παράδοσης φιλιώ πυργάκη, η όποια τους τελευταίους μήνες αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας. Πέθανε σε ηλικία 82 ετών η σπουδαία τραγουδίστρια του δημοτικού τραγουδιού, φιλιώ πυργάκη. Η φιλιώ πυργάκη γρήγορα αναγνωρίστηκε στον χώρο του δημοτικού τραγουδιού, ενώ έχει συνεργαστεί με μεγάλους καλλιτέχνες και σπουδαίους μουσικούς. Τα τελευταία χρόνια έδινε μάχη με τον καρκίνο. «αντίο στην μεγαλύτερη δημοτική φωνή…. Λίγα λόγια για τη φιλιώ πυργάκη. Η φιλιώ πυργάκη παλεύει την τελευταία δεκαετία με τον καρκίνο, κάνοντας χημειοθεραπείες και έχοντας πίστη στην παναγία ότι θα τα καταφέρει. Την είδηση για τον θάνατό της, κοινοποίησε η τραγουδίστρια μαρία. Σταθερή στο δημοτικό τραγούδι και χαλκέντερη ξενύχτισσα, δέχτηκε τον m.hulot στο σπίτι της στις λιβανάτες και του μίλησε για την περιπλάνησή της. Μπορεί η φιλιώ πυργάκη να πέθανε και να άφησε την. Η φιλιώ πυργάκη έδινε τα τελευταία μάχη με τον καρκίνο, ενώ τον περασμένο μάιο έχασε τον σύζυγό της, για τον ίδιο λόγο.

«αντίο στην μεγαλύτερη δημοτική φωνή…. Πριν από δύο μήνες, τον περασμένο μάιο, η φιλιώ πυργάκη είχε χάσει τον σύζυγό της. Η φιλιώ πυργάκη έγινε γνωστή τραγουδώντας σε πανηγύρια στην ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό, ενώ υπολογίζεται ότι έχει κυκλοφορήσει περισσότερους από 200 διαφορετικούς δίσκους όλων των μορφών. Πέθανε σε ηλικία 82 ετών η σπουδαία τραγουδίστρια του δημοτικού τραγουδιού, φιλιώ πυργάκη. Δεν θα μπορούσα να λείπω εγώ από εδώ.

Ed2kjl8mvph5dm
Ed2kjl8mvph5dm from www.artabest.com
Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών η φιλιώ πυργάκη. Τη δυσάρεστη είδηση επιβεβαίωσε η τραγουδίστρια μαρία γιαννακά. Η σημαντική εκπρόσωπος του δημοτικού τραγουδιού τα τελευταία χρόνια έδινε μάχη με τον καρκίνο. Δεν θα μπορούσα να λείπω εγώ από εδώ. Πέθανε η τραγουδίστρια φιλιώ πυργάκη, σε ηλικία 82 ετών. Την θλιβερή είδηση του θανάτου της έκανε γνωστή ο τραγουδιστής παραδοσιακής μουσικής γιάννης καψάλης, με ανάρτηση στο facebook. Τον περασμένο μάιο, η πυργάκη είχε χάσει, για τον ίδιο λόγο, και τον σύζυγό της. Η ερμηνεύτρια δημοτικών τραγουδιών έφυγε μετά από μάχη που έδινε τα τελευταία χρόνια με τον καρκίνο.

Έχει ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο μεταδίδοντας το νεοδημοτικό τραγούδι.

Μπορεί η φιλιώ πυργάκη να πέθανε και να άφησε την. Τον μάιο, η φιλιώ πυργάκη είχε χάσει, για τον ίδιο λόγο, και τον σύζυγό της. Η «αρχόντισα» του δημοτικού τραγουδιού , έφυγε από την ζωή πλήρης ημερών. Πέθανε σε ηλικία 82 ετών η φιλιώ πυργάκη, μια από τις σημαντικότερες εκπροσώπους του δημοτικού τραγουδιού. Η φιλιώ πυργάκη έδινε τα τελευταία μάχη με τον καρκίνο, ενώ τον περασμένο μάιο έχασε τον σύζυγό της, για τον ίδιο λόγο. Η δημοφιλής τραγουδίστρια έδινε μάχη τα τελευταία χρόνια με τον καρκίνο ενώ τον μάιο είχε χάσει τον σύζυγό της από αυτή την αρρώστια. Δεν θα μπορούσα να λείπω εγώ από εδώ. Τη δυσάρεστη είδηση επιβεβαίωσε η τραγουδίστρια μαρία γιαννακά. Πέθανε σε ηλικία 82 ετών η σημαντική εκπρόσωπος του δημοτικού τραγουδιού, φιλιώ πυργάκη, η οποία τα τελευταία χρόνια έδινε μάχη με τον καρκίνο. Μη σκοτεινιαζεισ ουρανε φυλιω πυργακη. Η φιλιώ πυργάκη (ασπρόκαμπος σικυωνίων κορινθίας, 11 οκτωβρίου 1939) είναι ελληνίδα τραγουδίστρια που έγινε γνωστή τραγουδώντας σε διάφορα πανηγύρια σε όλη την ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Η φιλιώ πυργάκη γεννήθηκε στον ασπρόκαμπο κορινθίας και ξεκίνησε να τραγουδάει σε γλέντια από την ηλικία των 14. Πέθανε η τραγουδίστρια φιλιώ πυργάκη.

Η φιλιώ πυργάκη γεννήθηκε στον ασπρόκαμπο κορινθίας το 1939 και τραγουδούσε σε πανηγύρια από την ηλικία των 14 ετών, από το 1953. Η φιλιώ πυργάκη έδινε τα τελευταία μάχη με τον καρκίνο, ενώ τον περασμένο μάιο έχασε τον σύζυγό της, για τον ίδιο λόγο. Η «αρχόντισα» του δημοτικού τραγουδιού , έφυγε από την ζωή πλήρης ημερών. Τη θλιβερή είδηση του θανάτου της έκανε γνωστή ο τραγουδιστής παραδοσιακής μουσικής γιάννης. Η ερμηνεύτρια δημοτικών τραγουδιών έφυγε μετά από μάχη που έδινε τα τελευταία χρόνια με τον καρκίνο.

Pe8ane H Filiw Pyrgakh Eidhseis Pagenews Gr
Pe8ane H Filiw Pyrgakh Eidhseis Pagenews Gr from www.pagenews.gr
Η φιλιώ πυργάκη είχε γεννηθεί στον ασπρόκαμπο κορινθίας το 1939. «έφυγε» η τραγουδίστρια θρύλος των πανηγυριών. Η φιλιώ πυργάκη γεννήθηκε στον ασπρόκαμπο κορινθίας το 1939 και τραγουδούσε σε πανηγύρια από την ηλικία των 14 ετών, από το 1953. Εσείς μου δίνετε δύναμη για να στέκομαι. «αντίο στην μεγαλύτερη δημοτική φωνή…. Πέθανε σε ηλικία 82 ετών η σημαντική εκπρόσωπος του δημοτικού τραγουδιού, φιλιώ πυργάκη, η οποία τα τελευταία χρόνια έδινε μάχη με τον καρκίνο. Γεννήθηκε το 1939 στον ασπρόκαμπο κορινθίας, ενώ ο πρώτος της δίσκος κυκλοφόρησε το 1967. «η φιλιώ δεν μπόρεσε να παραστεί στην κηδεία.

Η φιλιώ πυργάκη έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών.

«η φιλιώ δεν μπόρεσε να παραστεί στην κηδεία. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών η φιλιώ πυργάκη. Η φιλιώ πυργάκη γεννήθηκε στον ασπρόκαμπο κορινθίας το 1939 και τραγουδούσε σε γλέντια από την ηλικία των 14 ετών από το 1953. Έχει ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο μεταδίδοντας το νεοδημοτικό τραγούδι. «αντίο στην μεγαλύτερη δημοτική φωνή…. Τον περασμένο μάιο, η πυργάκη είχε χάσει, για τον ίδιο λόγο, και τον σύζυγό της. Μπορεί η φιλιώ πυργάκη να πέθανε και να άφησε την. Παρακαλούμε εισάγετε τουλάχιστον 3 χαρακτήρες. Η φιλιώ πυργάκη έδινε τα τελευταία μάχη με τον καρκίνο, ενώ τον περασμένο μάιο έχασε τον σύζυγό της, για τον ίδιο λόγο. Η ερμηνεύτρια δημοτικών τραγουδιών έφυγε μετά από μάχη που έδινε τα τελευταία χρόνια με τον καρκίνο. Τον μάιο, η φιλιώ πυργάκη είχε χάσει, για τον ίδιο λόγο, και τον σύζυγό της. Η φιλιώ πυργάκη έγινε γνωστή τραγουδώντας σε πανηγύρια στην ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό, ενώ υπολογίζεται ότι έχει κυκλοφορήσει περισσότερους από 200 διαφορετικούς δίσκους όλων των μορφών. 'έφυγε πριν λίγες ώρες από τη ζωή η μεγάλη φωνή της δημοτικής μας παράδοσης φιλιώ πυργάκη, η όποια τους τελευταίους μήνες αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας.

Post a Comment

0 Comments