Advertisement

Σεισμοσ Ελασσονα / ΙΣΟΠΕΔΩΣΕ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ Ο ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΡΓΙΘΕΑΣ ... / Ζημιές σε τοιχοποιίες, μερική κατάρρευση μία οικίας και μία εκκλησίας, ενός τοίχου σχολείου στο δαμάσι με τους μαθητές να έχουν προλάβει να.

Σεισμοσ Ελασσονα / ΙΣΟΠΕΔΩΣΕ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ Ο ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΡΓΙΘΕΑΣ ... / Ζημιές σε τοιχοποιίες, μερική κατάρρευση μία οικίας και μία εκκλησίας, ενός τοίχου σχολείου στο δαμάσι με τους μαθητές να έχουν προλάβει να.. Ισχυρός σεισμός σημειώθηκε λίγο μετά τις 12:00 κοντά στην ελασσόνα του νομού λάρισας, στην ελλάδα. Ο μεγάλος σεισμός των 6 ρίχτερ με επίκεντρο την ελασσόνα, ταρακούνησε όλη την κεντρική και βόρεια ελλάδα. Σεισμός σεισμός τωρα ελασσόνα λάρισα σεισμός στην ελασσόνα. Σπίτι στην ελασσόνα κατέρρευσε από τον ισχυρό σεισμό. Σεισμός 5,9 ρίχτερ κοντά στην ελασσόνα eurokinissi.

.βρίσκονται οι δυνάμεις της πολιτικής προστασίας έπειτα από την ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 6 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ που σημειώθηκε στις 12:16 κοντά στη λάρισα και την ελασσόνα. Σεισμός 5,2 ρίχτερ σημειώθηκε στην ελασσόνα, σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου. Ισχυρός σεισμός σημειώθηκε λίγο μετά τις 12:00 κοντά στην ελασσόνα του νομού λάρισας, στην ελλάδα. Σε αυξημένη ετοιμότητα και πλήρη επιφυλακή βρίσκονται οι δυνάμεις της πολιτικής προστασίας έπειτα από την ισχυρή σεισμική δόνηση. Ειδικότερα σεισμός ο οποίος έγινε αισθητός στην αττική και σε αρκετές περιοχές της χώρας (υπάρχουν αναφορές από καρδίτσα, τρίκαλα, βόλο.

Νέος ισχυρός σεισμός στην Ελασσόνα - Έγινε αισθητός και ...
Νέος ισχυρός σεισμός στην Ελασσόνα - Έγινε αισθητός και ... from img.documentonews.gr
Άμεσα ενεργοποιήθηκαν οι δυνάμεις πολιτικής προστασίας (πυροσβεστικό σώμα, ελληνική αστυνομία, εκαβ. Ο σεισμός έχει εστιακό βάθος τα 13.8 χλμ και εντοπίζεται 22 χλμ νότια νοτιοδυτικά της. Άμεσα η καταγραφή των ζημιών από το σεισμό στην ελασσόνα. Κατέρρευσε εκκλησία στο μεσοχώρι (pics). Σεισμός μεγέθους 6 ρίχτερ τρακούνησε περιοχή κοντά στην ελασσόνα, ενώ έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε όλη την ηπειρωτική ελλάδα. Σπίτι στην ελασσόνα κατέρρευσε από τον ισχυρό σεισμό. Ο σεισμός είχε μέγεθος 5,9 ρίχτερ και σημειώθηκε 21χλμ νότια νοτιοδυτικά της ελασσόνας. Σεισμός 5,9 ρίχτερ κοντά στην ελασσόνα eurokinissi.

Η ερτ αμέσως μόλις έγινε γνωστή η μεγάλη σεισμική δόνηση στην ελασσόνα τροποποίησε το.

Ο σεισμός έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές της ελλάδας, ανάμεσά τους και στην αττική. Σεισμός σεισμός τωρα ελασσόνα λάρισα σεισμός στην ελασσόνα. Ζημιές σε τοιχοποιίες, μερική κατάρρευση μία οικίας και μία εκκλησίας, ενός τοίχου σχολείου στο δαμάσι με τους μαθητές να έχουν προλάβει να. Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του. Απεγκλωβίσθηκε ο ηλικιωμένος στο μεσοχώρι. Σεισμός 6 ρίχτερ έγινε στις 12:16 με επίκεντρο την ελασσόνα. Άμεσα ενεργοποιήθηκαν οι δυνάμεις πολιτικής προστασίας (πυροσβεστικό σώμα, ελληνική αστυνομία, εκαβ. Σε αυξημένη ετοιμότητα και πλήρη επιφυλακή βρίσκονται οι δυνάμεις της πολιτικής προστασίας έπειτα από την ισχυρή σεισμική δόνηση. Ο σεισμός έγινε αισθητός ακόμα και στην αττική. Σεισμός 6 ρίχτερ στην ελασσόνα: Αυτή την ώρα υπάρχει φόβος για ζημιές σε παλιά σπίτια ενώ έπεσαν και σοβάδες στο. Κλήση για απεγκλωβισμό κατοίκου μετά τον ισχυρό σεισμό που σημειώθηκε κοντά στην ελασσόνα, έλαβε η πυροσβεστική. Ο ηλικιωμένος, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα.

Κατέρρευσε εκκλησία στο μεσοχώρι (pics). Στήνονται σκηνές στο γήπεδο δαμασίου για τη διανυκτέρευση κατοίκων ▸ παράταση υποβολής αιτήσεων iσχυρός σεισμός σημειώθηκε πριν από λίγο στην ελασσόνα. Αυτή την ώρα υπάρχει φόβος για ζημιές σε παλιά σπίτια ενώ έπεσαν και σοβάδες στο. Η ερτ αμέσως μόλις έγινε γνωστή η μεγάλη σεισμική δόνηση στην ελασσόνα τροποποίησε το. Σπίτι στην ελασσόνα κατέρρευσε από τον ισχυρό σεισμό.

Γεωδυναμικό: Από το ρήγμα του Τυρνάβου ο σεισμός στην Ελασσόνα
Γεωδυναμικό: Από το ρήγμα του Τυρνάβου ο σεισμός στην Ελασσόνα from media.enikos.gr
Σε αυξημένη ετοιμότητα και πλήρη επιφυλακή βρίσκονται οι δυνάμεις της πολιτικής προστασίας έπειτα από την ισχυρή σεισμική δόνηση. Τουλάχιστον 30 σπίτια υπέστησαν σοβαρές ζημιές στο μεσοχώρι. Κλήση για απεγκλωβισμό κατοίκου μετά τον ισχυρό σεισμό που σημειώθηκε κοντά στην ελασσόνα, έλαβε η πυροσβεστική. Προβλήματα έχει προκαλέσει ο ισχυρός σεισμός. Πληροφορίες για εγκλωβισμένο άνδρα στο μεσοχώρι. Το σπίτι του ηλικιωμένου στο μεσοχώρι, φωτογραφίες larissanet.gr Η ερτ αμέσως μόλις έγινε γνωστή η μεγάλη σεισμική δόνηση στην ελασσόνα τροποποίησε το. Άμεσα ενεργοποιήθηκαν οι δυνάμεις πολιτικής προστασίας (πυροσβεστικό σώμα, ελληνική αστυνομία, εκαβ.

Ο σεισμός είχε μέγεθος 5,9 ρίχτερ και σημειώθηκε 21χλμ νότια νοτιοδυτικά της ελασσόνας.

Ο σεισμός έγινε αισθητός ακόμα και στην αττική. Σεισμός 6 ρίχτερ έγινε στις 12:16 με επίκεντρο την ελασσόνα. Άμεσα ενεργοποιήθηκαν οι δυνάμεις πολιτικής προστασίας (πυροσβεστικό σώμα, ελληνική αστυνομία, εκαβ. Μεταβαίνει κυβερνητικό κλιμάκιο στην περιοχή. Ο ηλικιωμένος, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα. Κλήση για απεγκλωβισμό κατοίκου μετά τον ισχυρό σεισμό που σημειώθηκε κοντά στην ελασσόνα, έλαβε η πυροσβεστική. Κατέρρευσε εκκλησία στο μεσοχώρι (pics). Ζημιές σε διάφορες περιοχές της επικράτειας έχει προκαλέσει ο σεισμός που έγινε στην ελασσόνα. Σπίτι στην ελασσόνα κατέρρευσε από τον ισχυρό σεισμό. Τουλάχιστον 30 σπίτια υπέστησαν σοβαρές ζημιές στο μεσοχώρι. Ισχυρός σεισμός σημειώθηκε λίγο μετά τις 12:00 κοντά στην ελασσόνα του νομού λάρισας, στην ελλάδα. Σεισμός μεγέθους 6 ρίχτερ τρακούνησε περιοχή κοντά στην ελασσόνα, ενώ έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε όλη την ηπειρωτική ελλάδα. Πληροφορίες για εγκλωβισμένο άνδρα στο μεσοχώρι.

Σεισμός 5,2 ρίχτερ σημειώθηκε στην ελασσόνα, σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου. Έχει γίνει διασπορά όλων των πυροσβεστικών οχημάτων και δυνάμεων της εμακ. Κλήση για απεγκλωβισμό κατοίκου μετά τον ισχυρό σεισμό που σημειώθηκε κοντά στην ελασσόνα, έλαβε η πυροσβεστική. Σεισμός 6 ρίχτερ έγινε στις 12:16 με επίκεντρο την ελασσόνα. Απεγκλωβίσθηκε ο ηλικιωμένος στο μεσοχώρι.

Αυτός ήταν ο υποστράτηγος Ιωάννης Τζανιδάκης που σκοτώθηκε ...
Αυτός ήταν ο υποστράτηγος Ιωάννης Τζανιδάκης που σκοτώθηκε ... from www.newsit.gr
Σεισμός 6 ρίχτερ έγινε στις 12:16 με επίκεντρο την ελασσόνα. Ζημιές σε τοιχοποιίες, μερική κατάρρευση μία οικίας και μία εκκλησίας, ενός τοίχου σχολείου στο δαμάσι με τους μαθητές να έχουν προλάβει να. Το σπίτι του ηλικιωμένου στο μεσοχώρι, φωτογραφίες larissanet.gr Σεισμός 5,9 ρίχτερ κοντά στην ελασσόνα eurokinissi. Ένα άτομο φαίνεται πως έχει εγκλωβιστεί λόγω του σεισμού των 6 ρίχτερ με επίκεντρο στην ελασσόνα. Κατέρρευσε εκκλησία στο μεσοχώρι (pics). Όπως εξήγησε, ο σεισμός έγινε πάνω στο. Η τουρκία είναι έτοιμη να βοηθήσει την ελλάδα.

Ο σεισμός έγινε αισθητός ακόμα και στην αττική.

Ο σεισμός είχε μέγεθος 5,9 ρίχτερ και σημειώθηκε 21χλμ νότια νοτιοδυτικά της ελασσόνας. Στήνονται σκηνές στο γήπεδο δαμασίου για τη διανυκτέρευση κατοίκων ▸ παράταση υποβολής αιτήσεων iσχυρός σεισμός σημειώθηκε πριν από λίγο στην ελασσόνα. O σημερινός σεισμός στη βόρεια θεσσαλία είναι «ισχυρότερος από ό,τι νομίζαμε αρχικά», δήλωσε στο αθηναϊκό/μακεδονικό πρακτορείο ειδήσεων ο. Μεταβαίνει κυβερνητικό κλιμάκιο στην περιοχή. Αυτή την ώρα υπάρχει φόβος για ζημιές σε παλιά σπίτια ενώ έπεσαν και σοβάδες στο. Σεισμός μεγέθους 6 ρίχτερ τρακούνησε περιοχή κοντά στην ελασσόνα, ενώ έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε όλη την ηπειρωτική ελλάδα. Σεισμός 5,2 ρίχτερ σημειώθηκε στην ελασσόνα, σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου. Προβλήματα έχει προκαλέσει ο ισχυρός σεισμός. Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του. Ειδικότερα σεισμός ο οποίος έγινε αισθητός στην αττική και σε αρκετές περιοχές της χώρας (υπάρχουν αναφορές από καρδίτσα, τρίκαλα, βόλο. Άμεσα η καταγραφή των ζημιών από το σεισμό στην ελασσόνα. Η ερτ αμέσως μόλις έγινε γνωστή η μεγάλη σεισμική δόνηση στην ελασσόνα τροποποίησε το. Σεισμός 5,9 ρίχτερ κοντά στην ελασσόνα eurokinissi.

Post a Comment

0 Comments