Advertisement

Beşiktaş Fenerbahçe 3-3 - Fenerbahçe-Beşiktaş 3-3 maç özeti, goller, önemli ... / Beşiktaş ile fenerbahçe'nin karşılaştığı derbide futbolseverler 6 gol ve müthiş bir geri dönüş izledi.

Beşiktaş Fenerbahçe 3-3 - Fenerbahçe-Beşiktaş 3-3 maç özeti, goller, önemli ... / Beşiktaş ile fenerbahçe'nin karşılaştığı derbide futbolseverler 6 gol ve müthiş bir geri dönüş izledi.. Bülent yıldırım, mustafa emre eyisoy, asım yusuf öz. Hasan ali kaldırım ceza sahası dışından düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi: Soldado'nun indirdiği topta dirar'ın vuruşunda mirin araya girdi ve top kornere gitti. Beşiktaş 3 3 fenerbahçe başlıklı videoyu buradan izleyebilir ayrıca dilersen cihazına indirebilirsin. Haftasında beşiktaş, yarın fenerbahçe'yi konuk edecek.

Beşiktaş fenerbahçe özet izle, beşiktaş fenerbahçe golleri izle, beşiktaş fener maçı skor kaç kaç bitti, bjk fb golleri ve özeti, bjk fb maçı skoru. Haftasında deplasmanda oynadıkları beşiktaş derbisinde takımını 6 değişiklik. Beşiktaş ile fenerbahçe'nin karşılaştığı derbide futbolseverler 6 gol ve müthiş bir geri dönüş izledi. Hasan ali kaldırım ceza sahası dışından düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi: Sarı lacivertlilerin yükselen grafiğini durduran siyah beyazlılar, zirveye bir adım daha.

Fenerbahce vs Besiktas, 24 September 2018 - Zona Cuplikan Gol
Fenerbahce vs Besiktas, 24 September 2018 - Zona Cuplikan Gol from zonabolamania.com
Haftasındaki derbide fenerbahçe'yi konuk eden beşiktaş, bu mücadeleye evkur yeni malatyaspor karşılaşmasına göre iki değişiklikle çıktı. Fenerbahçe, 55'te zajc, 62'de sadık ve 67'de. Bülent yıldırım, mustafa emre eyisoy, asım yusuf öz. Bu sonuçla birlikte beşiktaş'ın puanı 16'ya yükseldi. Kritik derbi için bekleyiş sona erdi! Ligdeki son iki maçında kasımpaşa ve btcturk yeni malatyaspor'u mağlup eden beşiktaş , fenerbahçe karşısında da sahadan 3 puanla ayrılmanın hesaplarını yapıyor. Beşiktaş'ın gollerini aboubakar, necip uysal ve n'sakala kaydetti. Haber son dakika koronavirüs magazin spor ekonomi tümü.

Hasan ali kaldırım ceza sahası dışından düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi:

Bülent yıldırım, mustafa emre eyisoy, asım yusuf öz. Haftasında dev derbi maçında fenerbahçe, sahasında ezeli rakibi beşiktaş'ı ağırladı. Beşiktaş 3 3 fenerbahçe başlıklı videoyu buradan izleyebilir ayrıca dilersen cihazına indirebilirsin. Süper lig'de beşiktaş ile fenerbahçe arasındaki derbi nefes kesen anlara sahne oldu: Sıradaki yerini korurken fenerbahçe ise puanını 25'e yükselterek 14. Haftasındaki derbide fenerbahçe'yi konuk eden beşiktaş, bu mücadeleye evkur yeni malatyaspor karşılaşmasına göre iki değişiklikle çıktı. Spor toto süper lig'in 23. İki takımın yaptığı 353 futbol maçında en çok kazanan takım, 133 maçla fenerbahçe'dir. Haftasında deplasmanda oynadıkları beşiktaş derbisinde takımını 6 değişiklik. Hasan ali kaldırım ceza sahası dışından düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi: Fenerbahçe, 55'te zajc, 62'de sadık ve 67'de. Haftasında beşiktaş, yarın fenerbahçe'yi konuk edecek. Valbuena'nın sağdan kullandığı serbest atışta ceza alanında ön bölümde sadık çiftpınar topa kafayı vurdu.

Spor toto süper lig'in 23. Sıradaki yerini korurken fenerbahçe ise puanını 25'e yükselterek 14. 3'üncü dakikada kazanılan serbest vuruşta kagawa ortaladı. Beşiktaş fenerbahçe maçı ile spor toto süper lig'de 23. Fenerbahçe, beşiktaş karşısında aldığı sonuçla 30 yıl önce galatasaray ile yaptığı derbiyi hatırlattı.

Beşiktaş 3-3 Fenerbahçe MAÇI ÖZETİ İZLE (bein sports)
Beşiktaş 3-3 Fenerbahçe MAÇI ÖZETİ İZLE (bein sports) from cdn.sporx.com
Sıradaki yerini korurken fenerbahçe ise puanını 25'e yükselterek 14. 45+2'nci dakikada beşiktaş farkı 3'e çıkardı. Bülent yıldırım, mustafa emre eyisoy, asım yusuf öz. Beşiktaş'ın gollerini aboubakar, necip uysal ve n'sakala kaydetti. Soldado'nun indirdiği topta dirar'ın vuruşunda mirin araya girdi ve top kornere gitti. İki takımın yaptığı 353 futbol maçında en çok kazanan takım, 133 maçla fenerbahçe'dir. 45'inci dakikada sol kanattan gelişen fenerbahçe atağında hasan ali ortaladı. Bu sonuçla birlikte beşiktaş'ın puanı 16'ya yükseldi.

Beşiktaş ile fenerbahçe'nin karşılaştığı derbide futbolseverler 6 gol ve müthiş bir geri dönüş izledi.

Hasan ali kaldırım ceza sahası dışında topla buluştu ve muhteşem bir fenerbahçe teknik direktörü ersun yanal, spor toto süper lig'in 23. Beşiktaş fenerbahçe maçı ile spor toto süper lig'de 23. Haftasında ligin liderlik ortaklarından olan beşiktaş. Dakikada quaresma'nın sağdan ortaladığı topa burak yılmaz kafayla vurdu. 45+2'nci dakikada beşiktaş farkı 3'e çıkardı. Beşiktaş fenerbahçe özet izle, beşiktaş fenerbahçe golleri izle, beşiktaş fener maçı skor kaç kaç bitti, bjk fb golleri ve özeti, bjk fb maçı skoru. Hasan ali kaldırım ceza sahası dışından düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi: Spor toto süper lig'in 23. Sıradaki yerini korurken fenerbahçe ise puanını 25'e yükselterek 14. Ligdeki son iki maçında kasımpaşa ve btcturk yeni malatyaspor'u mağlup eden beşiktaş , fenerbahçe karşısında da sahadan 3 puanla ayrılmanın hesaplarını yapıyor. Haftasında beşiktaş, yarın fenerbahçe'yi konuk edecek. Sarı lacivertlilerin yükselen grafiğini durduran siyah beyazlılar, zirveye bir adım daha. 67'nci dakikada fenerbahçe skora denge getirdi.

Kritik derbi için bekleyiş sona erdi! Haftasındaki derbide fenerbahçe'yi konuk eden beşiktaş, bu mücadeleye evkur yeni malatyaspor karşılaşmasına göre iki değişiklikle çıktı. Haftasında deplasmanda oynadıkları beşiktaş derbisinde takımını 6 değişiklik. Sarı lacivertlilerin yükselen grafiğini durduran siyah beyazlılar, zirveye bir adım daha. Ligdeki son iki maçında kasımpaşa ve btcturk yeni malatyaspor'u mağlup eden beşiktaş , fenerbahçe karşısında da sahadan 3 puanla ayrılmanın hesaplarını yapıyor.

Beşiktaş'tan Fenerbahçe'ye transfer çalımı - Sayfa 4 ...
Beşiktaş'tan Fenerbahçe'ye transfer çalımı - Sayfa 4 ... from i.sabah.com.tr
Beşiktaş'ın 127 galibiyetinin olduğu ezeli rekabetin 93 maçında ise taraflar eşitliği bozamamıştır. Beşiktaş fenerbahçe maçı ile spor toto süper lig'de 23. Bülent yıldırım, mustafa emre eyisoy, asım yusuf öz. Kagawa'nın pasıyla savunma arkasına sarkan burak yılmaz, fenerbahçe ceza sahasına girdikten sonra yaptığı aşırtma vuruşla topu ağlara gönderdi: Sarı lacivertlilerin yükselen grafiğini durduran siyah beyazlılar, zirveye bir adım daha. 25 şubat 2019, pazartesi 23:10 son güncelleme: Dakikada quaresma'nın sağdan ortaladığı topa burak yılmaz kafayla vurdu. Fenerbahçe futbol takımı haberleri ve son dakika futbol gelişmeleri için sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Haber son dakika koronavirüs magazin spor ekonomi tümü.

Yenerse de fenerbahçe farklı düşünmeye başlar. Dakikada quaresma'nın sağdan ortaladığı topa burak yılmaz kafayla vurdu. Sarı lacivertlilerin yükselen grafiğini durduran siyah beyazlılar, zirveye bir adım daha. İki takımın yaptığı 353 futbol maçında en çok kazanan takım, 133 maçla fenerbahçe'dir. Fenerbahçe, 55'te zajc, 62'de sadık ve 67'de. Spor toto süper lig'in 23. 45+2'nci dakikada beşiktaş farkı 3'e çıkardı. Haftasında ligin liderlik ortaklarından olan beşiktaş. Fenerbahçe ise 20 puanda kaldı. Atiba'nın arkaya aşırttığı topta kaleci volkan, mirin'den fenerbahçe'ye gol atan gökhan gönül sevinmedi. Bu 353 maçın 293 tanesi resmî maçtır. Fenerbahçe, beşiktaş karşısında aldığı sonuçla 30 yıl önce galatasaray ile yaptığı derbiyi hatırlattı. Hasan ali kaldırım ceza sahası dışından düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi:

Süper lig'de beşiktaş ile fenerbahçe arasındaki derbi nefes kesen anlara sahne oldu: beşiktaş fenerbahçe. Fenerbahçe, 55'te zajc, 62'de sadık ve 67'de.

Post a Comment

0 Comments